Forsiden Blogg Priser Om meg Bestill time

Hva er prolaps?

 

Prolaps i korsryggen kan gi mange forskjellige symptomer, noen av de kan være nervesmerte. Smertene kan gå ut i begge beina eller kun det ene.

Eksempler på smerter som kan oppstå er brennende smerte, stråle smerte helt ned til foten, dovning av beinet/beina, kraftbortfall i beinet/beina. Kraftig smerte i korsryggen. Utfordringer når du vil bøye deg. Sitte kan gå greit men gi problemer når du vil opp igjen. Ryggen ser og føles skjev ut. Vondt å snu seg når du ligger og vanskelig å komme opp igjen, spesielt om morgningen.

Vanskelig å gå på do eller at du ikke klarer å holde igjen- kontakt lege med en gang.

Ryggraden er bygget som en S for at støtene vi tilfører blir tatt opp av mellomskivene og føres ut av kroppen igjen. Dette er for å forebygge skade. Mellomskivene eller diskene hjelper også ryggvirvlene med å gi stabilitet til ryggen din. For mye belastning over kort eller lang tid, gener/arvelig , dårlig holdning, dårlig trent rygg og mage kan gi prolaps.

 

Har du noen spørsmål ta gjerne kontakt med meg.

 

Hilsen Silje

Close

50% Complete

Holdningskurs

Det er ikke noe problem, men det er ikke noe som er viktig for deg selv, men du må ikke komme til det samme med å gjøre det enda bedre.